Viewing 9 posts
  • #33134
    Posts: 16
    Threads: 22
    Joined: Mar 2018

      I have noticed that some materials after I have done some tests with the thumbnail sphere, a thumbnail is saved in the form of a “gallery” (a number appears in the upper left corner) even if it has only one image, this makes opening a library of materials take three times as long to open.

      even if I select the materials that have that number in the top left and I right click / galery / clear galery that number disappears and the library recovers the fast load when I open the library, the problem is that if I navigate to a new library and I re-enter the library that I had cleared the gallery, this appears again the number above and I have again the problem with the slow loading of the thumbnails.

      I have tried to close the project manager, and 3d max, but the problem persists.

      any solution?

    Plugin version: 3.15.40
    3ds Max version: windows 10
    Renderer: vray, corona

  • #33140
    Posts: 254
    Threads: 1096
    Joined: Aug 2009

      Please generate the support request and attach one from such library

  • #33142
    Posts: 16
    Threads: 22
    Joined: Mar 2018

      it happens to me with all the libraries

  • #33144
    Posts: 254
    Threads: 1096
    Joined: Aug 2009

      So send any from them

  • #33147
    Posts: 16
    Threads: 22
    Joined: Mar 2018

      it happens to me with all the libraries, I have chosen this one which only has one material

  • #33148
    Posts: 254
    Threads: 1096
    Joined: Aug 2009

      Thank you.

      Please also generate the support request

      You can find this option in the main 3ds max menu “Project Manager” ==>> Create Support Request.

  • #33151
    Posts: 16
    Threads: 22
    Joined: Mar 2018

      ok, I will do so, thank you

  • #33152
    Posts: 16
    Threads: 22
    Joined: Mar 2018

  • #33154
    Posts: 254
    Threads: 1096
    Joined: Aug 2009

      The archive is too large

      Please send it to support@3d-kstudio.com

      You can find it in the user temp directory ( just type %temp% in the explorer address box)

Viewing 9 posts

You must be logged in to reply to this topic.