Viewing 8 posts
  • #15932
    hknzrdm
    Participant
    Posts: 1
    Threads: 1
    Joined: May 2018

      When I try to install and run the plugin I get this error. Also I changed the useUserProfiles to 0.

       

    Plugin: Sweep Progile
    Plugin version: Last
    3ds Max version: 2016
    Renderer: V-Ray

  • #15933
    Alexander KramerAlexander KramerModerator
    Posts: 185
    Threads: 447
    Joined: Aug 2009

      Remove the “SweepProfile.ini” file from directory “C:\Users\%username%\AppData\Local\Kstudio\data\”

  • #15934
    hknzrdm
    Participant
    Posts: 1
    Threads: 1
    Joined: May 2018

      Thank you.

  • #15977
    Michele Poletto
    Participant
    Posts: 1
    Threads: 3
    Joined: Jan 2013

      Hi, I have the same problem in 3ds max 2019.

      I had tried to remove .ini file but doesn’t work. Any suggestions?

       

      Thank you.

    • #15978
      Alexander KramerAlexander KramerModerator
      Posts: 185
      Threads: 447
      Joined: Aug 2009

        Try download the latest version of SweepProfile.

  • #15979
    Michele Poletto
    Participant
    Posts: 1
    Threads: 3
    Joined: Jan 2013

      Yes of course,

      sorry I don’t specify this in the previous message.

      The problem is with the current downloadable version of sweep profile and 3ds max 2019

    • #15983
      Alexander KramerAlexander KramerModerator
      Posts: 185
      Threads: 447
      Joined: Aug 2009

        Sweep Profile update to version 0.99.50

        This issue is solved.

  • #15986
    Michele Poletto
    Participant
    Posts: 1
    Threads: 3
    Joined: Jan 2013

      Awesome! Thank you!

Viewing 8 posts

You must be logged in to reply to this topic.